Alphacurcus

Is er meer... / Er is meer...
Elk jaar organiseert de Akergemeente een Alphacurcus, een cursus over het ABC van het christelijke geloof. Meld je aan als je interesse hebt, of neem contact op als je meer informatie wil. Dat kan via info@akergemeente.nl.

Locatie en Programma:

De Alpha-cursus wordt vanaf september 2018 aangeboden in Nieuw Sloten. In het voorjaar 2019 verwachten we een neiuwe cursus aan te bieden in de Akerwijk, Akersingel 24. Een alpha avond start vanaf 19.00 uur met een warme maaltijd. Nadat we samen gegeten hebben, volgt een praatje over een thema uit het christelijk geloof.

Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe? Hoe kun je geloven? en Hoe zit het met de kerk?

Na het praatje kun je al je vragen kwijt. Om ongeveer 21.30 uur sluiten we dan de avond af. De alpha cursus verplicht tot niets, respecteert ieders overtuiging en helpt je om het christelijk geloof beter te begrijpen.
De cursus bestaat uit 11 avonden en een weekend.
Vele tienduizenden mensen zijn je wereldwijd voorgegaan in het volgen van deze cursus. Durf je de stap te wagen?

Kosten:

In principe kost deelname aan de Alpha-cursus niets. We vragen vrijwillige bijdrage voor het eten en het weeekend.

Wilt je meer informatie? Wilt je een oud cursist spreken? Mail naar info@akergemeente.nl of bel 0630228307.

Wist je dat er vele varianten zijn van de alpha cursus en dat de cursus op meerdere plekken in Amsterdam wordt aangeboden? Zie www.alpha-cursus.nl