Boeken-Ruil-Borrel

in De Huiskamer in Osdorp
27 februari 19:30 uur.

Hou jij van lezen? En vind je het leuk om nieuwe boeken in je boekenkast te krijgen voor weinig geld? Kom dan naar de eerste Boeken-Ruil-Borrel in de Huiskamer!
 

Hoe werkt het?
Zoek drie boeken uit die zou willen ruilen voor nieuwe boeken. Geef je op via boekenruilborrel@gmail.com en kom op woensdagavond 21 november naar de Huiskamer in Osdorp aan de Akersingel 24. Voor maar €2,50 krijg je daar drie nieuwe boeken, ontmoet je andere mensen die van lezen houden en kun je bij een drankje en iets lekkers kennismaken met buurtbewoners en over boeken praten.
De Boeken-Ruil-Borrel wordt 4 keer per jaar georganiseerd dus je kunt vanaf nu elk kwartaal je boekenkast vernieuwen!

Welke boeken mag je meenemen om te ruilen?
Je mag elk boek meenemen dat er goed en netjes uitziet: zo kun je het met plezier aan een ander geven. Verder gaat het om leesboeken, dus schoolboeken en technische boeken zijn niet geschikt. Ook houden we het graag bij Nederlandstalige boeken zodat iedereen mee kan doen met ruilen.

Aanmelden verplicht
De Huiskamer heeft plaats voor maximaal 20 mensen, aanmelden is daarom noodzakelijk. Stuur een mail naar boekenruilborrel@gmail.com om je op te geven. Je kunt betalen op de avond zelf.
Heb je een allergie? Zet dat ook in je mail, dan houden we daar rekening mee.

Meehelpen, nu of in de toekomst?
De Boeken-Ruil-Borrel wordt georganiseerd door bewoners van Osdorp voor bewoners van Osdorp. Om ervoor te zorgen dat dit bewonersintiatief breed gedragen wordt, rouleert de organisatie. Vind je het leuk om eens mee te helpen de Boeken-Ruil-Borrel te organiseren of heb je zin om een taart te bakken of hapjes te maken, mail dan ook. We vinden het leuk als je meehelpt!

Wij hopen je te verwelkomen op 21 november!

Wanda van der Linden
Greetje Kruidhof