Fietssleutel gevonden!

New Wine | Anco
Vorige week was ik bij New Wine voor het eerst van mijn leven. Nog niet eerder heb ik zo’n grote conferentie bezocht. Naast alle mooie seminars was ik het meest onder de indruk hoe het is om met zoveel christenen samen te zijn, al is het maar voor een week. De sfeer, de rust, de gemakkelijkheid van het samenzijn. God in ons midden.

Blijkbaar doet dat iets met ons, in ieder geval met mij. Er was bijvoorbeeld geen geruzie in de wachtrijen, heel weinig afval naast de bakken of op het veld en geen onenigheid. Met voor mij het hoogtepunt dat ik mijn verloren fietssleutel op kon halen bij de ‘gevonden voorwerpen’.  Ik kon me opeens voorstellen hoe het zal zijn als we leven na de tweede komst van Jezus. Een wereld met alleen maar mensen die kiezen voor Christus en leven vanuit zijn liefde. Ongeveer zoiets als bij New Wine, maar vast nog mooier.
 
Terwijl ik op dit moment gewoon weer in Amsterdam ben, en daar ook happy ben. Lees ik in het boekje van Joachim Vreeman ‘God ervaren’: “Veel mensen wachten op de wederkomst van Jezus. Ik zie het omgekeerd: Jezus wacht op mensen, zodat hij in, via en áls hen opnieuw geboren wordt. (http://yvonnealefs.nl/god-ervaren-joachim-vreeman/)
Tot die tijd is het dus gewoon leven uit zijn kracht, liefde en zorg. Ik zie het als een opdracht en een geschenk om zo in het leven te staan. Met al mijn en jouw onvolkomenheden te leren leven.  Met af en toe een doorkijkje naar de ons beloofde toekomst. Vrede.

Reacties

Er zijn nog geen reacties..

Reageren?